Björk: Ett renoverat, större hus!

13:56
03/09 2017
0
Hej! Idag tänkte jag visa er familjen Björk's hus! Jag själv har inte byggt huset men har totalrenoverat det.
 
PLAN 1
 
 
Hallen. Valde att ha gul som färgtema här. Inte så mycket som händer i hallen.
 
PLAN 2
 
 
Vardagsrum. Här är det ett rosa tema. Här finns en bokhylla, dockhus, soffa och TV. Här har familjen tid för att koppla av och umgås.
 
 
Det stora badrummet. "The grand bathroom". Detta är ett ljust modernt badrum med stor yta. Här kan familjen koppla av i det sköna bubbelbadet!
 
 
Kök och matsal. Köket och matsalen ligger på ovanvåningen med stor utsikt ut mot naturen. Här äter familjen sina familjemiddagar. Det är alltid fullt i köket med två barn (snart tre!)
 
 
Happy och Lolas sovrum. Ett simpelt sovrum. Inte mycket tid som spenderas här då dem alltid har händerna fulla.
 
 
Tillhörande badrum. Detta badrum tillhör deras sovrum. Jag älskar att det finns tre badrum i detta hus. underlättar så mycket för hela familjen. Man vill ju helst slippa köa till toan när man verkligen behöver gå..
 
PLAN 1
 
 
En trappa ner. På undervåningen så hittar vi en ljus hall med utsikt mot uteplatsen och poolen. Här nedan finns två rum (+ 1 badrum). Detta är barnens våning!
 
 
Silas rum. Silas har hunnit växa upp och blivit ett barn. Han valde att skrota sina leksaker och skänka dem till lillebror, Aiden. Han har fått ett grönt rum som är väldigt stilrent. 
 
 
Aidens rum. Aiden är ännu bara ett småbarn, men så fort hans syskon kommer så kommer det att få dela rum.
 
 
Badrum kopplat till Aidens rum. Detta badrum tillhör Aidens rum.
 
 
Uteplatsen. Om man följer hallen ut så kommer man till uteplatsen. Här kan familjen njuta av den grillade maten och barnen kan ha kul i poolen. (Bara jag som vill ha fler uteaktiviteter, host?)
 
Detta var familjen Björk's hus! Tyvärr har jag inte hunnit uppdatera er om Björk, men Silas har fått en lillebror, Aiden och Happy är havande igen! Jag hoppas på en tjej denna gång hehe..

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: